Modeopvisning på Stegholt

Modeopvisning på Stegholt

Tirsdag den 3. maj afholdt vi vores først modeopvisning i butikken på Stegholt. Det blev en stor succes takket være Sonja Drews, der med sin sædvanlige flair for mode havde klædt modellerne i alle aldre på. 

Humøret var højt og de ca. 60 gæster fik serveret kølig hvidvin og snacks. Et af aftenens store højdepunkter var Ebbe, der både løb på rulleskøjter og lavede armbøjninger. Han gjorde lykke hos kvinderne. 

I pausen og efter opvisningen havde gæsterne mulighed for at købe det viste tøj, og der var travlt ved kassen. Næste modeopvisning bliver i begyndelsen af november, for det her var alt for godt til ikke at blive gentaget. 

Birgit er fantastisk flot i dette outfit

Birgit er fantastisk flot i dette outfit

Ebbe indtager den røde løber på rulleskøjter

Line er uden at fornærme nogle vores absolut smukkeste model

Mai er skøn i alt

Sonja Drews modtager blomster af formanden, Gitte Jarlnæs, som tak for den flotte præstation